Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
magyar angol

CÉGISMERTETŐ


A Kovács és Társa Kereskedelmi Kft 1991-ben alakult meg és 100%-a családi tulajdonban van.

Működésünk során jó üzleti kapcsolatokat építettünk ki mind a nemzetközi mind a hazai cégekkel főként a festék, műanyag, gumiiparban és egyéb vegyipari ágazatokban is.

Jelen vagyunk továbbá a csomagolóiparban széles termékválasztékkal.

Tevékenység

Vegyi anyag disztribútorként forgalmazunk különféle szerves és szervetlen pigmenteket, töltőanyagokat, gyantákat, kötőanyagokat, segédanyagokat. Több pigment és segédanyaggyártó céget képviselünk a magyar, szlovén, szlovák  és lengyel piacon. Ezen gyártók termékeit Bp.-i raktárunkból folyamatosan tudjuk biztosítani.

Csomagolóipari alapanyag választékunkat is nagyrészt azonnal, raktárról tudjuk vevőink rendelkezésére bocsátani, termékválasztékunk felöleli a flexibilis csomagolóanyag gyártáshoz szükséges fő alapanyagokat, műanyag fóliákat, papírokat, alufóliákat és többrétegű szerkezeteket.

Értékeink

Cégpolitikánk legfőbb célja, hogy széles termékválaszték mellett magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk üzleti partnereink részére.

Szolgáltatásaink közé tartozik a kis volumenű termékek értékesítése , egyedi igények kezelése.Rugalmas  feltétel rendszerünk alapján nálunk minden vevő egyenlő elbánásban részesül.

Széleskörű nemzetközi kapcsolatrendszerünkön keresztül a listánkon nem szereplő, de profilunkba tartozó termékeket is szívesen felkutatjuk.

Tevékenységünket szoros együttműködésben végezzük gyártó partnereinkkel, erősen támaszkodva azok K+F kapacitásaira.
Tagjai vagyunk több szakmai szervezetnek a vegyi, festék, illetve gumi területen: MAVESZ, MAFEOSZ, MAGUSZ.

Cégünk a REACH előírásainak megfelelően előregisztrált/regisztrált termékeket  forgalmaz az Európai Unióban.

Kérjük lépjen kapcsolatba velünk akár e-mail-en vagy telefonon és kérjen ajánlatot bármelyik listánkon szereplő termékünkre!