A Kovács és Társa Kereskedelmi Kft egy 1991-ben alapult magyar cég, mely fennállása óta 100% ban családi tulajdonban van. A vállalkozás sikerének egyik fő kulcsa az évek során kialakított jó üzleti és baráti kapcsolatok, valamint a munkánk során alkalmazott rugalmasság.

Kereskedelmi cégként több magas minőséget képviselő európai és Európán kívüli gyártócég termékeit forgalmazzuk. Vegyi anyag disztribútorként forgalmazunk különféle szerves és szervetlen pigmentet, gumiipari és műanyagipari alap és segédanyagokat, gyantákat és töltőanyagokat. Partnereinket a magyar, a szlovák, a lengyel, valamint a délszláv piacon képviseljük. Kiváló gyártóink főbb termékeit folyamatosan biztositani tudjuk Dunakeszin elhelyezett raktárépületünkből, de természetesen a teljes termékválaszték elérhető partnereink gyártó egységeiből.  Állandó partnereinken túl, kapcsolatban állunk további vegyipari gyártókkal, és nyitottak vagyunk portfóliónkban nem szereplő egyéb/speciális termékek beszerzésére és értékesítésére  is.

Cégünk kapcsolatban áll több elismert csomagolóipari alapanyaggyártóval, melyek választéka nagyrészt elérhető raktárról. Termékválasztékunk az ágazatban felöleli a flexibilis csomagológyártáshoz szükséges fő alapanyagokat, műanyag fóliákat, papírokat, alufóliákat és többrétegű szerkezeteket.

Foglalkozunk továbbá egy német gyártó, a Visco Jet kiváló minőségű keverőgépeinek forgalmazásával, melyek bevethetőek az élelmiszeriparban, a vegyiparban, akár a papír/kerámia gyártásban, de számtalan egyéb területen is. A gépek mérete az egészen kicsi laborgépektől, a nagy méretű tartálykeverőkig terjed, szinte bármekkora nagyságig.

Lengyelországi partnerünknek, az Ichemad Profarbnak köszönhetően, megtalálhatóak a kínálatunkban további keverők, malmok, illetve töltőanyag adagoló rendszerek.

Értékeink:

Cégpolitikánk legfőbb célja, hogy széles és minőségi termékválasztékunk mellett magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk üzleti partnereink számára.

Szolgáltatásaink közé tartozik a kis volumenű termékek értékesítése, valamint rendszeres vevőink számára kedvező feltételek megteremtése. Fontos számunkra, hogy minden egyedi vevői igényt ki tudjunk elégíteni, annak érdekében, hogy minden vevőnk versenyképes termékeket tudjon előállítani/kínálni.

Rendkívül széles kőrű nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően akár a listánkon nem szereplő, de a profilunkba tartozó termékeket szívesen felkutatjuk.

Rugalmas feltételrendszerünknek köszönhetően, nálunk minden vevő egyenlő elbánásban részesül.

Tevékenységeinket a gyártó partnereinkkel szoros együttműködésben végezzük, támaszkodva azok K+F kapacitásaira. A siker és minőség érdekében tagjai vagyunk több szakmai szervezetnek is a vegyi, festék illetve gumi területén: MAVESZ, MAFEOSZ, MAGUSZ.

Vállalkozásunk a REACH előírásoknak megfelelő termékeket forgalmaz az Európai Unióban.